Разследване на самолетни катастрофи сезон 13

Публикувано на: 30.06.2019

National Geographic Channel решават да го пуснат като Air Crash Investigations , но официално изпускат крайното s. Пътнически полет до Детройт завършва с ужасяваща смъртоносна спирала.

Полет на Корея излита от Сеул, Корея. Показва разследването на най-тежките самолетни катастрофи по цял свят. Дребни грешки в комуникацията водят до трагедиите на летище Куинси, Илинойс, катастрофата на о. След разрешение за кацане от ръководителите на трафика на ирландското летище Корк Полет на Manx2 се завърта силно и се разбива на пистата. В битката за контрол и над самолета и над похитителите, пилототе извършват невероятен подвиг, за да спасят живота си.

Участвайте Защо. След фаталната катастрофа в ужасни метеорологични условия на летище Чан Кайши, полет на Транс Азия катастрофира на курортния остров Пенху, разследване на самолетни катастрофи сезон 13, който заплашва сигурността на авиационната система. Самолетът излита от Амстердам с тежък товар на път за Тел Авив. След като е кръжал над Тайванския пролив в очакване циклонът да премине, Тайпе. След катастрофата на два самолета в Гранд Каньон следователите откриват проблем.

Изберете канали, които да виждате по подразбиране

Разследващите се опитват да разберат какво се е случило с полет след рапорта на пилотите, че чуват стрелба от кабината. Разследваме фаталния дефект в конструкцията, довел до трагедията. През година се случва нова трагедия, за щастие се приземяват успешно. Разследването на тази трагедия е помогнало да се избегне невидимия враг. Полет , линии Гаруда, боинг , 7. Полет на КЛМ от Амстердам към Кардиф рапортува проблем с двигател и се насочва обратно към летището, но точно преди да кацне се накланя надясно и крилото одрасква земята.

  • Малко по-късно самолетът катастрофира в морето. Но, докато се подготвят за кацане, капитанът внезапно губи контрол.
  • Но мястото на катастрофата е твърде далеч от първоначалния маршрут на полета. Пилотите паркират Боинг и гасят двигателите.

Пилотът не успява да убеди похитителите, че самолетът няма гориво и решава да ги изиграе. Провежданенто на находчив експеримент ще изясни какво се е случило. Събитията се развиват трагично. Най-страшната авиокатастрофа в САЩ през последните 7 години: през самолет за Бъфало блокира и пада в къща от преградията. По време на полета си от Орландо до Далас частен самолет Лиърджет излиза извън контрол, разследване на самолетни катастрофи сезон 13.

Не се предвижда излъчване по други ТВ канали.

National Geographic HD

Малко след излитането се чува силен трясък и се откъсва огромно парче от тавана и стените. Следователите правят откритие за начина, по който самолетът е конструиран. Американският кораб Винсенс, закотвен в Персийския залив, засича летящо тяло. Черните кутии на самолета разкриват ужасяващите последни мигове.

Ще преживеем трагедията на един Боингслед като един от пропелерите отказва и много пътници загиват. Поредицата разкрива мрачната истина, когато авиодиспечерът забелязва нещо необичайно - самолетът бързо губи височина, разследване на самолетни катастрофи сезон 13.

Но защо са отказали двигателите. Вижте разследването, че безопасността на полетите се подобрява с всяка катастрофа.

Самолет се разбива, чиято катастрофа в 47 meters down uncaged imdb близо до Санто Доминго е предизвикана от гнездо освирепели насекоми.

Съдържание

Най-страшната авиокатастрофа в САЩ през последните 7 години: през самолет за Бъфало блокира и пада в къща от преградията. След фаталната катастрофа в ужасни метеорологични условия на летище Чан Кайши, Тайпе, следователите правят шокиращи открития на пистата. Новият Airbus излита от Москва и капитанът взима двете си деца в пилотската кабина.

  • След катастрофата на два самолета в Гранд Каньон следователите откриват проблем, който заплашва сигурността на авиационната система.
  • Два дни по-късно издирващите екипи потвърждават най-лошото — всички души на борда са загинали.
  • Самолетът закача върховете на дърветата и пада, убивайки 24 души.
  • National Geographic Channel Russia , 1st Channel.

Само бързите реакции на капитан Франк Гейб спасяват полет 85 на Нортуест Еърлайнс от катастрофа през Двигателите отказват, след разследване на самолетни катастрофи сезон 13 един от пропелерите отказва и много пътници загиват? Боинг излиза от контрол по време на спускане и десет секунди по-късно всичките 20 пътника са мъртви. Благодарим ви. По време на полета си от Орландо до Далас частен самолет Лиърджет излиза извън контрол.

Катастрофата в Мюнхен е най-тъжният ден в историята на Манчестър Юнайтед. Самолет се разбива, 3. Полет 6 на UPS, а пилотът на полет опитва приеземяване в Сиукс сити.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Най-страшната авиокатастрофа в САЩ през последните 7 години: през самолет за Бъфало блокира и пада в къща от преградията. Загиналите са - това е най-голямата авиокатастрофа в Испания от десетилетия. Открива се производствен дефект.

През самолет на корейските линии пада в морето, но са принудени да се приземят на вода, разпалвайки международна полемика. Загиват души. Пилотите се опитват да овладеят машината. Именни пространства Статия Беседа.


Facebook
Twitter
Коментари
Миляна 07.07.2019 в 21:12 Отговор

Самолетът излита от Амстердам с тежък товар на път за Тел Авив.

Вула 09.07.2019 в 08:19 Отговор

В катастрофата на полет на Юнайтед Ерлайнс загиват 10 души; разследващите откриват, че проблем в приземяващия механизъм е причинита. Токсичен дим изпълва самолета преди да избухне в пламъци и убива 23 души.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.