Боя за коли черен мат

Публикувано на: 01.07.2019

Тъй като не намерих най-подходящия раздел пускам темата тук, нека ако колегите модератори преценят я преместят. Акрилна боя Novol Mercedes Polar White Последно посещение: Съб дек 21, В момента е Съб дек 21,

В случая най-добре е с фолио да се направи при некой, който знае какво прави! Черен мат - всичко за него. Извън линия. Стандарт: 0. Към съдържанието. Втвърдителят е включен само в цената за опаковка от 1л. Новини Гараж Гараж.

Акрилна боя Novol Toyota Natural White Да не се нанася директно върху реактивни основи, бърз 18,50 лв. Акрилна боя Novol Red Cherry вишнево Стандарт. Новини Новини.

Хартия за облепване 40 гр - м.
  • Не че ти препоръчвам ,но какво мислиш за черен мат фолио.
  • Колко пари ти взеха и как се получи абе нещу ме съмнява това фолио не знам ако тр ще изчакам и аз но искам да се получи перфектна.. Читав мат се полуава с база и хубав мат лак отгоре.

Recommended Posts

Втвърдител Н 0. Публикувано 29 November - PM. Novol Uni - универсален кит Основен запълващ кит за нанасяне с шпакла Втвърдителят е включен в цената. Акрилна боя Novol Rubin Red рубинено Произход: Италия 13,00 лв. Публикувано 28 November - AM да, може6 да матира6 акрил с мат агент, а можеш да пръсне6 база и мат лак отгоре и при двата варянта трябва да внимава6 много да не налее6 пове4е 6тото 6те седи лъскаво а не матово, ако сте4е6 няма оправяне 6тото не мжеш да полираш пак става лъскаво.

  • Акрилна боя Novol Mercedes Polar White Комплект с втвърдител.
  • Втвърдител Н 1 л. Posted February 11,

Боядисайте си колата качествено в нейния си цвят. Показват се 1 боя за коли черен мат от продукта. Posted February 9, edited. Posted February 8, Публикувано 03 December - PM след като ще е цялостно цеми си 2 литра база на боди колор по 30 лв литара това ако е скъпо Благодаря ви ще потърся малко инфо за фолиото.

Често купувани заедно

Community Forum Software by IP. Опаковка: 0, мл. Въпросът ми главно е боядисването като металика ли е - база и след това мат агент или е по друг начин.

Става дума за автомобил скъп класбентли. Произход: Италия. Повърхност устойчива на петна и надраскване. Публикувано 26 November - AM. Да,това е начина.

Статистика

Миро Фолио.. Публикувано 27 November - PM да, може6 да матира6 акрил с мат агент, а можеш да пръсне6 база и мат лак отгоре и при двата варянта трябва да внимава6 много да не налее6 пове4е 6тото 6те седи лъскаво а не матово, ако сте4е6 няма оправяне 6тото не мжеш да полираш пак става лъскаво. Давайте конкретни мнения ако може от хора минали по тоя път на какъв цвят си се спрял Опаковка: 1. Извън линия.

Специални благодарности на vasstop, ISRalien, Ако греша. Другите пасат трева. Втвърдителят не е включен в цената. Posted Februa, боя за коли черен мат. Колко пари ти взеха и как се получи абе нещу ме съмнява това фолио не знам ако тр ще изчакам и аз но искам да се получи перфектна.

Novol акрилен втвърдител цена: Бърз: 0. BG като източник.

Тема и Език

Моля всеки запознат да пише каквото знае, ще бъде от полза на всички които са се запътили в тази насока. Произход: Италия. Боята е една и съща, лака е различен и е този, който придава лъскаво или матирано Ще се радвам ако някой може да прикрепи снимки за да си добия по ясна представа.

Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Купуваш си черна база и мат лак на Mobihel и ще останеш изненадан от ефекта. Публикувано 30 November - PM Така и не ми стана ясно какви са плюсовете и миносите за двата варианта?


Facebook
Twitter
Коментари
Паундила 06.07.2019 в 21:00 Отговор

Професионална самозалепваща Foam лента за запълване на отвори врати,прозорци , направена от специална пяна, която предотвратява формирането на ръбове по време на боядисване.

Заека 09.07.2019 в 03:17 Отговор

This topic is now closed to further replies. Втвърдителят не е включен в цената!

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.