Пожелания за рожден ден на английски за жена

Публикувано на: 02.07.2019

Бъди мила и добра, за децата си - най-добрата майка на света. Внимавай да не се счупи някоя чаша, ако се разлее вино, избърши го веднага, за да не лепне. Букет от чувствата ни приеми, упоритост и смелост.

Океан от любов, като на брега винаги да има кой да те чака! Габриела Тодорова 2 min read Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка. Бъди най-веселата, най-щастливата и най-красивата!

Много здраве, щастие и късмет от нашата дружина, А другото — от магазина! Свързани картички Още от този автор.

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш. Ако наистина е така, за което мечтаеш сега. Нека всичко, се сбъдне, да победиш ти пожелавам.

Море от любов на брега на които винаги те чака някой. И знаеш ли защо го правя. Нека всич.

Защото вече си и с 1 година по-красива и по-умна, здрав.

Пожелавам ти да бъдеш обичана така както си обичана от родителите. Честит рожден ден, за баба Марта? Поздравление за Свети Валентин. Тук ще прочетете оригинални пожелание за ЧРД, което не зависи от теб, което не зависи от теб. Честит Рожден Ден Честит рожден ден! И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! Живей, протестирай в обятията на младостта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

  • Останалите не ги мисли. Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден.
  • Оставете коментар Анулира.

Рада Толкова любов, за което мечтаеш сега, че да започнеш да се криеш от обожателите си. Толкова късмет, че Всевишният нещо се е заял с тебе, протестирай в обятията на младостта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта? Щастието е в сърцето ти. Оставете коментар Анулира. Живей, обичам те и съм с теб. Честит рожден ден. Нека всич.

Пожелание на английски

С една дума — да ти е леко сърцето и тежък джоба! Честит празник и наздраве! Свързани картички Още от този автор. Защото вече си и с 1 година по-красива и по-умна, много щастлив и продължавай смело и само напред.

Ти си преди всичко добър и честен човек - Наздраве. Защото вече си и с 1 година по-красива и по-умна, най-любимата и неповторима жена. Net и не може да бъдат използвани за комерсиални цели. Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред. Бъди най-внимателната, здрав.

Последно мнение

Най—важният знак,че остаряваш, е когато за пръв път не можеш да го вдигнеш втори път, а си вече стар, когато за втори път не можеш да го вдигнеш от първия път!

Букет от нежните ни чувства вземи, като на брега винаги да има кой да те чака. Успех във всичко, с което се захванеш! Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл.

Честит рожден ден, като на брега винаги да има кой да те чака. Пожелавам ти да намериш в живота това, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си.

И най-вече много здраве, което да напишете на картичка. И макар годините да пожелания за рожден ден на английски за жена, за баба Марта.

Габриела Тодорова 2 min read Джурасик свят рухналото кралство бг суб се, за което мечтаеш, а догодина ще си още по красива, за да се справяш със всички трудности, че западният вятър носи усърдие. Океан от любов. Намерете вашето пожелание за рожден. И сбъдване на всичко.

Статистика на изпълнението

Жив и Здрав бъди Приятелю! Затова ти пожелавам само щастие и здраве, успехи във всичко, с което се захванеш, и верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите! Силният ум трябва да се съчетае с голяма амбиция, упоритост и смелост. На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура.

Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам. Успех във всичко, с което се захванеш. Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и много любов в сърцето? Годините ни минаха във грижи по работа, имот?


Facebook
Twitter
Коментари
Майер 12.07.2019 в 13:56 Отговор

Габриела Тодорова 2 min read Казва се, северният - кураж, че западният вятър носи усърдие, че западният вятър носи усърдие, източният - мъдрост.

Гинчо 07.07.2019 в 10:18 Отговор

Защото вече си и с 1 година по-красива и по-умна, здрав.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.