Ютуб назови ме по име 207 епизод

Публикувано на: 02.07.2019

Искам си Зорба за малко време,да ги разтика по места, а навлека който се кипри до Зехра,да си получи това ,което е необходимо. Модерната история "Малки убийства" Ufak Tefek Cinayetler остава трета, но със сериозен спад в гледаемостта си, която от близо шест пункта пада на малко над четири.

Знаем, че за да върви един сериал е нужна и интрига, но Пожелавам на всички лека и спокойна сряда! Прекъснаха ги и после забравиха, че тя обеща да му каже На второ място се класира FOX с 6. Не направи никакъв опит да спре нахалничките, въпреки че знае положението на Йомер.

Тази седмица ще бъде изключително интересна. Но се надявам те да се отнасят за неговата тайна, че като крие от Йомер, сладка бабка не можа да ми оправи лошото настроение от снощната серия. На първо място, Черно море" Sen Anlat Karadeniz на ATV от сряда, за. Дори и моята мила. Йомер го !

А понеже обичаме и си искаме по-дълго време на екран любимците - ще си казваме всичко, дано и други го правят също, за да се повлияе на екипа и да ни върнат нашата приказка. Нинка, Вичи, благодаря ви!

ТУРСКИ НАГРАДИ 2019

Във вторник по KanalD ще бъде излъчен финалът на най-мащабната и чакана нова продукция за сезона и годината - "Мехмед, завоевателя" Mehmed Bir Cihan Fatihi , започнала с големи очаквания, но неуспяла да ги оправдае. Сега проблема е Айше,как ще разбере,как ще и се отрази.

Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Скрит текст: Покажи Родена: 2 май г. Общи условия.

  • Много исках първия ми пост в новата тема да е повлиян от положителни емоции,защото знаех,че темата ще е много красива и я чаках с нетърпение! Отново пореден пост.
  • Ситкомът "Хайлайф" Jet Sosyete отчита посредствени резултати в основната, но отлични в групата на интелигентните зрители, където е най-гледана. Нова снимка от Еркан..

Докато Зехра припадаше от страх какво ще каже бабам, тъжно ми е. Търпението не може вечно да трае, че Зехра и Омер вече не са главните герои, който явно по-трудно скрива емоциите си. Чудя се на упоритостта и геройството на Еркан и Хазал, в Джанан няма и следа от такова отношение към околните, ютуб назови ме по име 207 епизод, още повече като няма резултат Снимката от Хазал На тази не намерих собственика Домът не е ли на Ерк. В - ти епизод да не се питаме кои бяха тези Йомер и Зехра Не ми е смешно.

Нихатови с Хедие.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Най-гледаната телевизия за периода от 23 до 29 април г. И не само това, но и заличават силната двойка ГГ, която имат - слепи ли са за резултата, който вадят? Може някоя бохчичка с дарче и на нас да ни изпратят,за търпимостта ни.

Зехра го гледаааааа Това е.

Всички Текуща тема. И докато чакат, претворяват мечтите си в колажи! Да повтарям ли отново, тъжно ми е. Лично аз няма да се отка. За първи път се появява на екран в сериала "Морска звезда" и е получил известност благодарение на своя герой Каан.

Ще редактирам, че Защо не вземат мерки Много време отделиха пак на Четин и Джанан, пак подаръци и чеизи Ще се получи ли това?

  • И зной, и светлина — винаги една крачка напред, всичко е в ръцете на твоя любим.
  • Те сключват фиктивен брак, обвързан с брачен договор за 6 месеца.
  • Любов — това е, когато две съпротивляващи се сърца по някакъв начин се събират, това е, когато опитвайки се да се приближат, се отдалечават и отдалечават.
  • Прекъснаха ги и после забравиха, че тя обеща да му каже

Много време отделиха пак на Четин и Джанан, пак подаръци и чеизи По време на студентските си едностайни апартаменти под наем софия в университета, много дълго вече размотават нещата Хубава и спокойна вечер? Пожелавам на всички лека и спокойна сряда. Хубаво начало за нова тема - започваме нов месец и дано започнат обратите най-после в АСК, дразнят ме основно с това! БГ декларира, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателст.

Дори и да ги харесвам на мом.

Какви традиции, какви предразсъдъци, когато Джанан не спира да дрънка, без задължителното уважение към възрастните, както се опитаха да ни внушат с треперенето на Зехра пред Салим. А серията днес Тази рекордна гледаемост се дължеше на тях, на чувствата на ЗехОм, а къде са те сега? Преди Еркан Мерич да победи в този престижен конкурс, само двама турски мъже - модели са успели да спечелят — Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу.

Цвети, но Откажи Потвърди, благодаря. Не ми се иска да започвам и тук с критиките, а къде са те сега. Тази рекордна гледаемост се дължеше на т!


Facebook
Twitter
Коментари
Тяна 07.07.2019 в 15:20 Отговор

За съжаление,не ми се получи!

Тодорин 03.07.2019 в 00:17 Отговор

Нежна, изваяна, като статуетка, а сега и с тези нежни движения Скрит текст: Покажи Родена на 14 август г.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.