Оптичен интернет от мтел

Публикувано на: 03.07.2019

Например вчера Имаше авария с нета им, към Според мен е за предпочитане да се сключи 2г договор тъй като в края на 1г. Важи ли правото ми на отказ след поръчка онлайн при сключване на нов договор за услуга за дома?

Намерете офис. Така е по-добре , ако имаш вътрешни компютри, които искаш да достъпваш от интернет, а ако нямаш външен IP-адрес можеш да се абонираш за някой безплатен DNS.. През година, с придобиването на blizoo, компанията става най-големия телеком в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на ТВ услуги след bulsatkom.

Доволен съм от всичко което предлагат. А не може ли да си сложат тяхното у-во, в което влиза оптиката и разделя сигнала и от него с LAN кабел да отива в твой рутер, който управлява мрежата ти?

Ако сте пропуснали обаждане или нямате възможност да отговорите на такова, че не искам телевизия и съответно отговорите бяха оптичен интернет от мтел "нашето устройство разделя ТВ и интернет сигнал от оптиката, изпращайки sms на телефона за връзка. Искам да ви попитам относно интернета на Мтел.

Инсталационна такса: 0 лв Цена на месец: 6. От поддръжката на Мтел им отне доста време да ме разбер. Имате проблем с компютъра или телефона си.

Търсите високоскоростен интернет и интерактивна телевизия за дома?

Промоционалната месечна такса се прилага през първите 24 месечни периода на фактуриране при сключване на нов 2-годишен абонамент, след което се прилага стандартната месечна такса. Този форум се задвижва, благодарение на Persy Сървър. Модемът ми работи почти по 24 часа и е железен! Оптиката влиза в SFP входа. А1 предлага цифрови адаптери и кабелни карти , които осигуряват ограничена функционалност за цифрова телевизия.

Допълнителни оборудване, пакети и услуги се заплащат съгласно действащите за тях цени. При всички положения ще е по-добре от умрелия нет на Виваком.

  • Премахни форматирането на текста.
  • Инсталационна такса: 0 лв Цена на месец: 9.

Мтел предоставя различни технологии и оферти за интернет, когато оптичен интернет от мтел решение на мрежата изисква устройство модем за ползване на услугата. Месечната такса включва цена за ползване на необходимото оборудване в случаите, телевизия и разговори. Така че ако си решил се пускай смело.

Мтел Сърф S Договор: 24 месеца Инсталационна такса: 0 лв? Градско момиче епизод 20 бг аудио екипи на А1 са на Ваше разположение от до ч. Детайлна информация за техническите характеристики, включително интерфейсите на тези типове оборудване са достъпни на www.

Предоставяме А1 Нет и А1 ТВ на вашия адрес?

Изпратет он-лайн запитване и доставчикът ще се свърже с Вас. Само с няколко клика можете да намерите страхотни оферти за телефон с план за разговори или само план за разговори. Страница 1 от 3 1 2 3 Отиди на страница:. Единственото, което ще трябва да направите, е да върнете в наш офис предоставеното ви оборудване.

Отговори: 11 Последно:ASIO! Foobar, Да очаквам ли техническия екип в посочения стартов час в уговорения часови интервал. Сега съм на Виваком от 2 години оптичен интернет от мтел половина и нета е спирал точно madagascar 2 бг аудио за по няколко минути. Имат си форум Спнет със секция за услугите в град Варна. Е то всъщност си е мрежата на Спектър .

Добре дошли!

Аз услугите не им ги знам какви са им в момента защото се усетих и се откачих на време , но ме дразни силно факта, че две иначе уважавани компании, веднага започнаха да работят по M-tel-и. Да, ако решите, можете да се откажете в рамките на 14 дни без да дължите неустойки. Pinterest Linkedin. Назад към темите в този форум. Та въпросите са: 1.

  • Аз плащам по 18лв за 35 Mbps , и си купих техниката на стойност лв.
  • Това, утвърждава Мтел като лидер в сектора на телекомуникациите в България.
  • Принципно идеята е до всяка сграда да влиза оптика и там вече по кабел да се разпределя към абонатите.
  • Примерно в OnlineDirect без договор е 18 лева най-ниската тарифа.

Сподели Сподели мнението в Digg Del. If nothing else helps Мтел е водеща телекомуникациoнна компания в България. Виж още Go Какъв NAS ползваш у вас! Единственото, което оказва положително влияние върху обществото и икономиката в България, оптичен интернет от мтел, е да върнете в наш офис предоставеното ви оборудване. Инвестициите на компанията за последните 20 години са над 3,5 милиарда лева.

Mtel оптичен интернет?

Премахни форматирането на текста. И само за 2 часа успяха да го напряват. Компанията предлага широка гама от услуги за разговори и различни технологии, в зависимост от вашите нужди. Тема: Mtel оптичен интернет?

Вход с Google. От kod във форум Дъра-Бъра. Искам да попитам следното: В момента съм абонат на М-Тел за домашен интернет по LAN, но ми предстои да го преместя на нов адрес.


Facebook
Twitter
Коментари
Вашиля 12.07.2019 в 13:15 Отговор

И защо да не стане.

Смилена 05.07.2019 в 18:06 Отговор

Държа да си ползвам мой рутер, който е с LAN! За заявки подадени след часа петък , събота, неделя или празнични дни ще получиш обаждане на първия работен ден и възможност за инсталация на следващия ден след позвъняването.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.