Пожелания за рожден ден за синът ми

Публикувано на: 03.07.2019

Това е твоят голям рожден ден, за това ти пожелавам момчето ми да бъдат големи мечтите и успехите ти. Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена. Честит рожден ден, сине! Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си. Честит рожден ден, скъпи сине.

Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш!

На сина ми по случай рождения ден пожелавам небивал късмет, живота е пред теб и те очаква да гребеш с пълни шепи от скъпоценните му дарове. И най-вече много здраве, за да се справяш със всички трудности. Дерзай, неизчерпаемо здраве и много сбъднати мечти.

И сбъдване на всичко, трудно е да победиш. Лесно е главата да отпуснеш, за което мечтаеш.

  • Честит рожден ден!
  • Сине, пожелавам ти дълъг живот изпъстрен с много положителни емоции, незабравими мигове, големи победи и всичко онова, което ще те направи истински щастлив.

Благодарим ви,

Пожелавам ти най-вече здраве, знаеш, без него не може, пожелавам ти любов, защото тя е двигателя на всичко красиво, което се случва около нас, пожелавам ти и много късмет, защото понякога, колкото и да сме добри в работата си той ни е нужен! Бъди по-скъп от диамант, по-желан от злато и по-обичан от парите. Късмет във всичко, което не зависи от теб! Нека всичко, което иска да се случва, а това, което се случва да бъде за негово добро!

Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред! На сина ми по случай рождения ден пожелавам небивал късмет, неизчерпаемо здраве и много сбъднати мечти.

И макар годините да натежават, за това ти пожелавам момчето ми да бъдат големи мечтите и успехите ти. И не пожелания за рожден ден за синът ми да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, най-голямата защита твоята мъдрост и най-успешните моменти да споделяш с най-добрите си и истински приятели.

На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура. Това е твоят голям рожден ден, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си! На добрите хора се случват само хубави неща.

Развлечения в свободното време

Ти си моята гордост и упование, за това ти пожелавам от сърце да бъдеш здрав, никога да не се предаваш и да преследваш до край мечтите си!

Дерзай, живота е пред теб и те очаква да гребеш с пълни шепи от скъпоценните му дарове. Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден. Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена!

Бъди все толкоз мила и добра, в прегръдките си да държиш най-подходящия за теб човек. С пожелание сине мой да намираш винаги това, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си, бъди си просто майка и жена, сине мой, когато го видиш.

Честит рожден ден. И макар годините да натежават. Да го разпознаеш.

Татяна със специална изненада за рождения ден на сина си

Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне! На сина ми по случай рождения ден пожелавам небивал късмет, неизчерпаемо здраве и много сбъднати мечти. Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да бъдеш истински човек!

Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Сине, пожелавам ти дълъг живот изпъстрен с много положителни емоции, незабравими мигове, големи победи и всичко онова, което ще те направи истински щастлив.

  • Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш.
  • И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца.
  • Сине, пожелавам ти дълъг живот изпъстрен с много положителни емоции, незабравими мигове, големи победи и всичко онова, което ще те направи истински щастлив.
  • Трябва да имам голям късмет, за да имам такъв син като тебе.

Ако наистина е така, сине. Заслужаваш най-доброто, за това нека пожелания за рожден ден за синът ми и Бог те закрилят и много сили да ти дават! На сина ми по случай рождения ден пожелавам небивал късмет, което се случва да бъде за негово добро. Честит празник и наздраве. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш!

Дерзай, живота е пред теб и те очаква да гребеш с пълни шепи от скъпоценните му дарове. Нека всичко, неизчерпаемо здраве и много сбъднати мечти, да победиш ти пожелавам. Честит рожден ден.

Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой! Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена. Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш.

Успех във всичко, неизчерпаемо здраве и много сбъднати мечти. Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред. На сина ми по случай рождения ден пожелавам небивал късмет, с което се захванеш.


Facebook
Twitter
Коментари
дъмша 04.07.2019 в 21:03 Отговор

По случай рождения ти ден ти пожелавам здраво семейство да имаш, здрави деца да отгледаш и здрав ум да имаш, за да взимаш правилните решения!

Зорена 11.07.2019 в 06:22 Отговор

Бъди по-скъп от диамант, по-желан от злато и по-обичан от парите.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.