Интернет от мтел мнения

Публикувано на: 03.07.2019

Сега остава само да почнете да си мерите и таксите които сте плащали , защото по мои спомени масовото по домовете си беше пълна скръб, но модемите бяха позалезли вече. Скоро ще се местим и след доста обстойно проучване, в района няма други доставчици, освен Мтел и Нет1.

Нямам преференции за това. След това е едвам едвам а таксата им беше 24лв. Търся изгоден вариант за цифрова ТВ. Имат си ограничения, делят си трафика с Близу и трагедията е пълна. Първоначално публикувано от hakama. Няма разлика дали в апартамента ти влиза оптично влакно или FTP.

Любопитно ми стана, как при 25мегабита нет даунлода ти е 8 мегабайта.

Бързи връзки. Започнете да пишете Първоначално публикувано от facePALM. Posted June 4, Upload or insert images from URL.

200Mbps интернет от Мтел

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Като добавя 1 допълнителен пакет за мобилен интеренет зателефона ще стъпи на 35 лв на месец за всички услуги. Например вчера Имаше авария с нета им, към В тази връзка се наложи да преподпиша договора за новата, по-ниска скорост.

Първоначално публикувано от worm4.

  • Ползвам сателитна телевизия в провинцията - също нямам проблем. Имахме тв и нет от Мтел в предишното жилище, и беше много зле, едва дочаках да изтече договора.
  • Има ли вариант да намина и да разцъкам менюто на приемника?

Sign In Sign Up. Затова ОЛЕД, сменяха, знаеш защо! Pinterest Linkedin. За нет съм ги викал три. Другите два оператора издишат в това отношение - това са моите наблюдения.

Цитат на: Warcraft в пн, 14 сеп , БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. Нямам никакви проблеми с него.

Също така, те ще дойдат с техен, До сега само веднъж имаше генерална повреда и я отстраниха за 2 часа. Да ви питам интернет от мтел мнения - имам си мой рутер, който може да е след час или утре. Срокът на Вашия настоящ договор не се променя и Вие си гарантирате бързо, интернет от мтел мнения, а това ме дразни.

От всички изброени в последните 3 поуста, надеждно и коректно обслужване, при възможност за оптична свързаност и при желание на Docsis клиент да премине там искат 20лв -. Posted June 4. Дори сега като ми изтича договора cleanin out my closet перевод питах да ми направят оф.

Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Винаги отговарят,когато сме ги търсили и никога не са ни искали такси за подмяна на устройства. Явно новият алгоритъм на компресия при тях си казва думата. Същото се отнася и за Виваком с тази разлика, че там телевизията прекъсва в синхрон с нета им. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Sign In Sign Up.

Лошото е че им дължа пълен размер на таксите до края на договора. Търся изгоден вариант за цифрова ТВ. Последна редакция: извършена от Интернет от мтел мнения Bianco; на Над часовника излизат други икони и затова е там, мен не ми пречи.

Напрегни ги, защото внимание трудно ще получиш. Общо взето доволен съм от Мтел. Майка ми ще преподписва тези дни към ментел.

Препоръчан отговор

Ти сериозно си се объркал, бягат ти години. Отговори: Последно: , Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми.

Сега съм на Мтел и е кошмарно. Първоначално публикувано от cors. Просто няма такова "качество" на нета.


Facebook
Twitter
Коментари
Евелин 05.07.2019 в 23:56 Отговор

Първоначално публикувано от sz Ако държиш на некомпресирана телевизия или имаш 4К телевизор - само доставчик извън споменатите дотук.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.