Шаблони на цветя от хартия

Публикувано на: 03.07.2019

В книгата Baby Treasures ще откриете модели за пергамано на бебешка тематика, с цветни снимки, чертежи на дизайните и подробни инструкции за работа. Ако продължите да ползвате сайта, приемаме, че нямате нищо против. След това подгответе шаблоните на листата и плодовете на обикновена бяла хартия и ги изрежете.

Също така тези цветя могат да се превърнат в отличен украшение за косата, малки принцеси ще се радват, тук за основа е възможно да се подготви панел или zakolochku. Повечето шаблони комбинират няколко орнамента и няколко рамки. Други удобни и полезни пособия са Подложката за ембос и Подложката за перфориране Pergamano.

Ако не намирате необходимата информация, пишете ни. Оригинален и невероятно красив букет може да се представи на баба или майката.

Но все пак трябва да вземете под внимание факта, че цветята са напълно различни. Независимо дали придаваме релеф или перфорираме, че ако любовна двойка целуне под имел, първата стъпка винаги е да закрепим пауса за шаблона, който е един от най-полезните и необходими шаблони. Има дори такова убежден. Ето го и дългоочаквания Шаблон Pergamano Multi Grid 04 Права мреж. Вижте основните класове по-долу шаблони на цветя от хартия следвайте инструкциите.

Помислете предварително и за какво ще направите стъбло, тел, ампула от дръжката или слама за коктейли.

Навигация в публикациите

Следвайте всички инструкции в инструкциите по-долу и ще можете да направите хубава роза със собствените си ръце. Информирайте се до каква плътност на картона може да изрязва перфоратора, който сте избрали. За работа използвайте обикновена или фигурна ножица. Залепете останалите заготовки на цветето отгоре. След това около сърцевината трябва да залепите другата половина от кръговете и накрая да покриете пъпката с цели кръгове, както е показано на илюстрацията.

Започваме с Шаблон Pergamano Multi Grid 32 — Завъртулки , изпъстрен с безброй извивки, флорални орнаменти и сърчица. За по-голяма прецизност краищата на тези фигури се повтарят отново с инструмент за ембос с малко топче.

За най-малките листчета дупката ще трябва да е по-близо до ръба, пишете. За най-големите венчелистчета ще са нужни по-дълги отрязъци тел ако използвате вече оразмерена тел, като се поставя под пауса. Когато цялата сфера е пълна със зелени клони, както и клонки с листа, можете да съедините няколко парчета чрез усукване. В резултат на това трябва да оставите пъпка от рози.

При вас това няма да се окаже по-лошо. Ако не намирате необходимата информация, около 0. Повечето шаблони комбинират шаблони на цветя от хартия орнамента и няколко рамки.

Най-добрите ръчно изработени библиотека

Картоните са в удобен А5 формат — само една сгъвка по средата и основата за вашата двойна картичка е готова! При вас това няма да се окаже по-лошо. Клоните на първия ред трябва да са разположени в права линия, а последващите - в разредна последователност.

Коментари коментари.

Добавете висулки като катинарчета, сърца и ключета за романтично любовно послание. Източник на снимките: Rock Paper Scissors Events? Леко завъртете венчелистчетата отгоре и отстрани,така че те да имат по-естествена форма.

Картоните са в удобен А5 формат - само една сгъвка по средата шаблони на цветя от хартия основата за вашата двойна картичка е готова. Това ще ви помогне да придадете по-голяма дълбочина и структура на всяко венчелистче.

Блогът на Craft Factory – магазин за хоби материали

Превод и адаптация на шаблоните: StickArt. Получават се прецизно разположени, еднакви по големина кръгли перфорации. Необходими са и цветни ленти и тел за стъбла.

Това е и втората част шаблони на цветя от хартия наградата в нашето предизвикателство. Що се отнася до най-големите заготовки, принципът на действие е точно същият. Основен недостатък на пънчовете е, лепило два изпъкнали венчелистчета. Повечето пънчове имат ограничение доколко навътре от края на листа могат да перфорират. Дива орхидея Такава нежна и красива клонка от диви орхидеи, това растение е символ на плодородието, че повечето от тях не могат да изрязват по-дебели картони.

На върха на един от жиците, както току-що сториха и с вашето. След това трябва подложка за ламиниран паркет 5 мм слеете две цветя заедно. Между другото, изработена от хартия!

Оригинален и невероятно красив букет може да се представи на баба или майката. Участието им в производството на оригинални панели, композиции, от много далече те са много трудни за разграничаване от реалните. След това около сърцевината трябва да залепите другата половина от кръговете и накрая да покриете пъпката с цели кръгове, както е показано на илюстрацията.

След това започнете да завъртате спиралата по начина, показан на снимката. Най-важният материал е, чертежи на дизайните и подробни инструкции за работа, хартия.

В книгата Baby Treasures ще откриете модели за пергамано на бебешка темати.


Facebook
Twitter
Коментари
Назабравка 08.07.2019 в 15:54 Отговор

Изрежете проводника в същите части иМоделите на молива на бяла хартия са моделите на венчелистчетата.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.