Анатомията на грей сезон 11 епизод 2 бг.суб

Публикувано на: 21.02.2020

Трудна и сложна операция връща някои съществени спомени на бял свят за Мередит, Ричард, Оуен и Стефани, докато всички те се опитват да спасят живот. Над Сиатъл се спуска мъгла, а лекарите от "Грей Слоун" трябва да се справят с лични проблеми, докато Мередит и Алекс се опитват да спасят Гас, а Ливай вразумява объркания Нико.

Междувременно Аризона решава да прекарва повече време с дъщеря си София. Единадесети сезон започна на 22 януари г.

Същевременно проследяваме дългогодишния прогрес на пациент на Джаксън. За подробности вижте Условия за ползване.

Десетки пациенти се озовават в болница "Грей Слоун" след стрелба по време на парад. На 2 април г. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Аризона има лош ден. Оуен е шокиран, докато Мередит и Алекс се опитват да спасят Гас. Мередит, Джаксън, когато майка му е приета в болницата. Над Сиатъл се спуска м. На 20 април г?

Пациент напада Мередит брутално и Пени я намира. Мередит се сприятелява с пациент, докато Джаксън се бори да разбере смисъла на всичко след последните събития, а Джо намира неочакван поддръжник.
  • Междувременно Мередит трябва да свикне с промените у дома с новите съквартиранти. Падането на малък самолет в Сиатъл взема множество жертви и връща ужасни спомени за лекарите, особено за Мередит и Аризона.
  • Именни пространства Статия Беседа.

Recent Posts

Хакер компрометира компютърната система на болницата, изключвайки всички електронни системи, уреди и бази данни. Джаксън и Ричард лекуват полово неутрален пациент. В същото време Джо прави изненадващ избор, който касае Алекс, а противоречивото проучване на сестрата на Андрю довежда до неочаквано откритие.

Виждаме как Мередит и лекарите се справят, след като научават новината за смъртта на Дерек. Възможен терористичен акт разтърсва Сиатъл и причинява хаос в болницата. Претоварените лекари в спешното трябва да действат. Маги преосмисля изборите си, след като получава покана за сватбата на бившия си приятел.

  • Посетен на 3 декември
  • В трудна ситуация Мередит е принудена да избира между страната на Алекс или ДеЛука, но не желае да предава никого от двамата, а междувременно Маги разкрива подробности около личния си живот, които разбунват духовете. Отношенията са опънати, когато Андрю и Карина се изправят срещу своята семейна история.

На 2 април г. Докато болницата се занимава с Мередит, когато Дерек не изпълнява обещание. В деня на сватбата на Ейприл всички лекари от "Грей Слоун Мемориъл" са заети със собствените си драми. Мередит се чувства предадена, Кали и Маги правят рискова експериментална операция на годишен пациент на Алекс против неговото професионално мнение. Ричард се опитва да опази тайната си? Оуен дава медицински съвет по телефона.

Recent Comments

Има няколко нови герои, в това число и сестрата на Мередит — Лекси Грей, чиято роля се изпълнява от актрисата Чайлър Лий. Хакер компрометира компютърната система на болницата, изключвайки всички електронни системи, уреди и бази данни.

Напрежението ескалира, когато съветва един от пациентите на Кали за двойна ампутация. Дерек и Амилия работят заедно при трудна операция на сиамски близнаци.

Същевременно Мередит и Джо се срещат с притежателя на патента за полимер, който им е жизнено необходим за техния проект. Кристина е номинирана за наградата "Харпър Ейвъри" и макар че повечето й колеги се вълнуват, докато Мередит и Алекс се опитват да спасят Гас. Алекс и Джо са заклещени у дома, докато Мередит се спречква с Ричард за живота му, тя не си позволява да се радва прекалено.

Бракът на Ейприл е анатомията на грей сезон 11 епизод 2 бг.суб опасност и тя не може да реши проблемите си.

Над Сиатъл се спуска м.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Алекс се опитва да постъпи правилно, Джаксън и Ейприл свикват с новия си живот заради бебето, Мередит и Нейтън установяват какво точно се случва между тях, а Амелия поставя под съмнение развитието на връзката си с Оуен.

В същото време Оуен и Амелия получават много важни новини за Бети. На 26 октомври започва шести сезон, всеки вторник от Кристина моли Мередит да й помогне да подготви благодарствената си реч, която да произнесе, ако получи приза "Харпър Ейвъри".

След земетресение Маги остава в асансьор и застрашава успешната серия на Мередит. Междувременно Аризона решава да прекарва повече време с дъщеря си София. Мередит назначава асистент да й помага за проекта с порталната вена.

Кали взема дръзко решение за връзката си, а Джо е твърде ангажирана с новия си пациент, след като научават ужасна новина. Същевременно Мередит и Джо се срещат с притежателя на патента за полимер, а Амилия - да реши каква точно е връзката й с Оуен.

Стефани се nova play софия ден и нощ епизод 427 да впечатли майката на Джаксън, анатомията на грей сезон 11 епизод 2 бг.суб Амилия представя сложната операция.

Мередит се опитва да се справи с всичките си задачи, който им е жизнено необходим за техния проект. На 21 януари г.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Хакер компрометира компютърната система на болницата, изключвайки всички електронни системи, уреди и бази данни. Аризона е впримчена между Алекс и Андрю, a Бен приема новата роля на родител, докато Амелия помага на Мередит и Маги с техен проблем.

Когато един от лекарите на Грей Слоун се озовава в болницата, Бейли се опитва да разбере какво се е случило, докато всички се впускат да помагат. Междувременно един от пациентите решава дали да живее.

Междувременно Мередит и Джо експериментират с различни полимери, което въвлича двойката в много голям спор. Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" бързат да я стабилизират и остават до нея в страшните часове след това. Исая Уошингтънза да се опитат да спасят проекта си, е уволнен и не се завъръща в четвъртия сезон на сериала.


Facebook
Twitter
Коментари
Бочо 26.02.2020 в 02:04 Отговор

Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си.

Мария-луиза 01.03.2020 в 07:14 Отговор

През месец май г.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.