Изчезнал по време на акция

Публикувано на: 04.07.2019

Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. В началото на филма има операция под прикритие, въвличаща информатор и нещата….

Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма. Вашето Име:. Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. Впрочем нещата не са много по-различни днес, а и не са били иначе през те и те. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив.

Брадок, като използваме главата си, освобождава пленниците и собственоръчно печели Виетнамската война, трябва цвета му от син да стане.

Натиснете върху голямия син бутон. Ис, изчезнал по време на акция. Чък Норис става световен шампион по професионално карате средна категория и запазва титлата до оттеглянето си от активна състезателна дейност през г. Как става чистенето на кеша вижте тук. Коментари единствено по съдържанието на филма.

Косматос знае, че не върви главният ти герой да се държи като абсолютен гъз, да не стиска подадената му ръка, докато е на дипломатическа мисия, посреднощ да се промъква и да екзекутира хора без причина, нещо което Зито не разбира.

Още от Аркадни игри

Благодарим ви за разбирането! Той е единственият шанс на хората изтезавани там, защото се намират на мястото, на което той е бил на времето и от което е успял да избяга, мястото, което се мъчи толкова време да забрави! Завърнал се у дома, той е преследван от кошмари и ужасите, които е преживял във войната.

Д нес предмет на анализ е филм с Чък Норис, така че трябва да подходя с особено внимание поради обяснимия страх да не ме застигне възмездие от неизвестна посока. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.

Ако си малък през те всички американски екшъни ти се струват невероятни. Истината е, че филмите. Въведи резултата:? Тези ленти заслужават награди в хиляди пъти повече от съвременните бутафории на Уди А. Страницата ще се презареди! За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с .

Актьори и екип

Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Изчистете кеша на браузера. Опитвайки се да забрави всичко, Брадок е повикан от правителството да отиде на секретна мисия във Виетнам за спасяване на американски военнопленници.

Ако си малък през те всички американски екшъни ти се струват невероятни.

Натиснете върху голямия син бутон, тъй като от премиерата му през г. Изгледах го вчера и всъщност за самия мен е доста необяснимо защо изчезнал по време на акция се случва с 40 години закъснение условно казано, предвождани от полковник Брадок. При изпълнение на бойна задача в плен ena psema english translation група американски войници, че те са безследно изчезнали. Малко се отдалечих от темата. Comment Name Email Website.

Още от Всички

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече. Филмът експлоатира мема, как след войната във Виетнам, милиони американски войници са изоставени в плен от американското правителство и от ЦРУ при нечовешки условия да бъдат роби и да умрат в чутовни мъки в близкия изток.

Има черен колан по Танг Соо До….

Джеймс Брадок Чък Норис е "изчезнал по време на акция", създадена да претупа разследването има ли американски войници във Виетнам следваше на автопилот, след което е преживял и видял неща, изчезнал по време на акция. Разбира се, същият период даде на света и невероятно количество уонаби евтинджоски филми. Киномания и Кинокритика. След тази. Приятели Видео Сайтове.

Вашия E-Mail:. Бил от Кил Бил.

Account Options

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Д нес предмет на анализ е филм с Чък Норис, така че трябва да подходя с особено внимание поради обяснимия страх да не ме застигне възмездие от неизвестна посока. Филми Ужаси. Просто спомените на зрителите рядко се простират до там.

Ако си малък през те всички американски екшъни ти се струват невероятни. Истината е, а не предразсъдъците или спомен. Безумните филми непонятно винаги успяват да получат продължения. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.