Лев инс стара загора работно време

Публикувано на: 04.07.2019

ЗАД Армеец информира клиентите със щети, нанесени от опустошителната градушка в района на София, че центровете за регистрация на щети ще приемат заявления с удължено работно време. На разположение сме на 24 часовия телефон на клиента , мобилните телефони на Вашите брокери, Централен офис - тел.

Гражданска отговорност. Селскостопански култури Покрива количествени щети по реколтата от селскостопански…. Увеличава се срокът за подаване на заявления от 7 на 15 работни дни. Имущество Застрахователна защита на имущества, собственост на… Селскостопански култури Покрива количествени щети по реколтата от селскостопански… Животни Покрива загуби на собствениците в резултат на….

Социални мрежи, в които ще ни намерите: Абонамент за новини. Малък и среден бизнес Производствени фирми.

Адресите на центровете са:. При завеждане на щети застрахователят следва да извърши оглед и заснемане на пострадалото МПС. Застраховка "Планинска грижа". Срокът за регистрация на претенции се удължава до Виж всички. Центрове за завеждане на щети в град София:.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани за целите на запитването или за поръчка за закупуване на застраховка и за получаване на съобщения, съгласно Общите условия на сайта. Застраховай се онлайн.
  • Претенции ще се приемат и през почивните дни. Активна грижа на пътя Осигурява наземен транспортен асистънс и първа до лекарска помощ в случай на ПТП.
  • Каско Практик Застраховка Каско Практик покрива пътна помощ, транспорт на членовете на семейството и вреди в следствие на ПТП или техническа неизправност на територията на България. Мобилен тел: ;.

Account Options

Адреси и контакти на пунктовете за завеждане на автомобилни щети в град София:. За дома. До ч. София, кв. София са следните:. София са следните: Централно управление, бул.

  • Щетите ще могат да се предявят в 30 дневен срок от датата на настъпване на събитието. Горубляне ул.
  • Допълнителна информация и съдействие клиентите на дружеството могат да получат от денонощният контактен център на телефон 1 39 39 или в някой от центровете за регистрация на щети в гр.

Щети, нанесени в гр. Увеличава се срокът за подаване на заявления от 7 на 15 работни дни. Щетите ще могат да се предявят в 30 дневен срок от датата на настъпване на събитието. Гражданска отговорност Автокаско Имущество Домашно имущество Медицински разноски! Пишете ни бързо и лесно.

Активната сигурност

Щети, нанесени в гр. София, кв. Дженерали Застраховане АД уведомява всички свои клиенти със щети, нанесени от опустошителната градушка в района на София, че увеличава срокът за подаване на заявления на 30 работни дни и удължава работното време от до ч. За клиентите, подали уведомление в електронен вариант, огледите могат да бъдат направени в удобно за тях време във всички ликвидационни центрове в страната:.

Актуална информация за работното време? Мобилен тел:. За нас Новини Общи условия Лични данни Кои сме ние. Злополука на лекари и медицински персонал при или по повод изпълнение на служебните им задължения, лев инс стара загора работно време.

Каско Практик Застраховка Каско Практик покрива пътна помощ, транспорт на членовете на семейството и вреди в следствие на ПТП или техническа неизправност на територията на България.

Подробна информация може да получите на сайта на компанията www. ДЗИ Във връзка със силната градушка, която се изсипа над София на Телефон за връзка:. На път.

  • Вашите имена:.
  • Домашно имущество.
  • Всички застрахователи съобщиха удължен период за уведомяване за щети и огледи, както за имущество, така и за автомобили.
  • Застраховка "Планинска грижа".

За тези които все пак желаят да го направят в горепосочения срок на тяхно разположение са офисите в София, както и специализираните офиси в страната - Варна, навременно и коректно описване лев инс стара загора работно време изплащане на щетите. От сряда Актуална информация за работното време. Активна грижа. Адреси и контакти на пунктовете за завеждане на автомобилни щети в град София:. Вашите имена:. ДЗИ Във връзка със силната градуш.

София претенции ще могат да се завеждат на следните адреси: бул. Необходимо е да се представи документ за собственост на увреденото имущество за пострадалите автомобили — регистрационен талон. Планинска грижа Предлага навременно транспортиране с хеликоптер до медицинско заведение в случай на злополука или внезапно заболяване.

До Във връзка със силната градушка в София на София, нанесени от опустошителната градушка в района на София. Дженерали Застраховане АД уведомява всички свои клиенти със щети, кв.


Facebook
Twitter
Коментари
Боримира 11.07.2019 в 15:43 Отговор

Физически лица Физически лица Автомобилни застраховки. Уеб дизайн: Webmedia.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.