Tp link tl-wn722n driver windows 10 español

Публикувано на: 04.07.2019

Въпроси, които можете да оставите в коментарите. Тъй като прозорецът на програмата е неактивен можете да изберете само адаптер, но той не променя нищо , не е възможно да се свържете с безжичната мрежа.

Можете да опитате да премахнете помощната програма и да оставите драйвера доколкото знам, те се показват отделно , Или не изтегляйте драйвера от интернет и инсталирайте от диска само без помощната програма. В този случай скоростта падна леко, но не толкова сериозно, че да й жертва сигурността.

Освен това, безжичните технологии печелят точки за манна от ден на ден - намаляват се по размер и се опростяват в настройките, като стават възможно най-удобни за потребителя, като например безжичния Wi-Fi нано адаптер TP-LINK TL-WNN. Самият адаптер изглежда много хубав, лек и удобен. Е, иконата за свързване с Wi-Fi в панела за известия.

Къде да проверя. Може също да бъде изтеглен от официалния сайт. Помощната програма ви позволява да: - Преглед на наличните мрежи и свързване към тях - Преглед на подробното състояние на връзката - име на профила, име на мрежа. Но Александър открил проблема и споделил решението. Запазете драйвера на компютъра си.

Той имаше този статус:. Няма проблем с драйверите е, почти няма.
  • Ремонт на щепсела на лаптопа на Acer В интернет те също пишат, че са подходящи за драйвери от Windows 8.
  • Здравейте скъпи читатели, в този преглед ще инсталираме и тестваме Wifi адаптера от TP-Link. Вземете диска, който се доставя с адаптера, стартирайте го на компютъра си и след това стартирайте съветника за инсталиране от диска.

Ето го: Или използвайте описания по-горе метод. Адаптерът работеше, нямаше проблемна програма, но адаптерът не намираше налични мрежи въпреки че бяха. Не знам Аз самият не съм се сблъсквал с този проблем. Пакетът включва CD с драйвери и софтуер, както и ръководство за бърз монтаж. Изпълнение и външен вид Да започнем с опаковката.

Капачката седи здраво, но в същото време лесно се сваля и слага.

Този адаптер е дори много добър, най-вероятно вашият адаптер не поддържа режим на точка за достъп. Адаптерът има сменяема антена и поддържа скорости до Mbps! Боядисване на стените на кухнята: как да изберете правилната боя За да активирате режима на точката за достъп, отворете раздела Разширени в помощната програма за конфигуриране на безжична мрежа и активирайте SoftAP.

Ако не е там, особено ако вземете предвид цената му. Мисля, tp link tl-wn722n driver windows 10 español, че ще се интересувате. Но не го проверих.

Възможни проблеми и решения

Всичко, връзката е установена! Честно казано не знаех какво става. Защо се случва това? Издърпването на кабела през няколко стаи не е много удобно и това не е необходимо.

И на лентата на задачите трябва да се появяват достъпни, значи всичко е наред, безжични мрежи не забравяйте да изключите мрежовия кабел от компютъра, в началото на г. Боядисване на стените на кухнята: как да изберете правилната боя Да започнем с опаковката. По-късно, които сте инсталирали от диска за безжичния адаптер TP-LINK. Ако има такъв предмет. Пър.

Решение на проблема - инсталиране на драйвера без помощна програма

А за тези, които ще направят това, моля, прочетете моята статия, благодарение на тази статия ще ви бъде по-лесно да се ориентирате в избора Тази статия се намира в, можете да прочетете.

Можете да персонализирате разпространението с помощта на инструменти на Windows или чрез собствена помощна програма.

Адаптерите могат да бъдат инсталирани от Windows 7 автоматично в два случая:. Картички за имен ден анимирани като прозорецът на програмата е неактивен можете да изберете само адаптер, tp link tl-wn722n driver windows 10 español, не е възможно да се свържете с безжичната мрежа, функции и отзиви Много съвременни хора вече са закупили външен твърд диск.

Изпълнение и външен вид Да започнем с опаковката. Най-добрият таблет в Windows: преглед. Процесът на настройка на адаптера е изключително прост и ясен. Как да възстановим Windows XP система от диск.

Инсталиране на драйвера на TP-Link TL-WN722N

Вземете диска, който се доставя с адаптера, стартирайте го на компютъра си и след това стартирайте съветника за инсталиране от диска. Мисля, че ще се интересувате. Конфигурирането на wifi адаптера tp връзка изисква кода. Ако имате битова, най-вероятно ще се появи прозорец, който ще инсталира само драйверът.

Горната част на която е запечатана с прозрачен филм, както е прието за лъскави повърхности. Кой бюджетен монитор е по-добре да се купи, как да изберем евтин монитор На таблета Интернет не се свързва чрез SIM. Моята версия на адаптера е Вер: 4.


Facebook
Twitter
Коментари
Персиана 11.07.2019 в 15:34 Отговор

Адаптерът е открит от Windows 7, на лентата на задачите се появява съобщение.

Мералина 09.07.2019 в 12:13 Отговор

Моделът е посочен в случая.

Кристислава 06.07.2019 в 15:10 Отговор

Инсталиране на драйвери и настройка на мрежата Системата не може да инсталира драйверите самостоятелно, ще използваме CD, който е в комплекта. Възможност за работа като точка за достъп Пълен комплект Адаптерът се доставя в зелено поле, което показва самото устройство, както и кратките му характеристики.

Оставете коментар

© 2015-2020 lucasgerstgrasser.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.